Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Tvättstugan

Hej
Bor på algatan 40 a. Tvättar på ekenbergsgatan 15. Undrar om det finns möjlighet att få eller köpa en extra tvättbricka? Känns inget tryggt aty bara ha en....kan ju gå sönder, glömmas i tvättstugan osv

Kommentarer

 • Hej Mari,

  tyvärr går det inte att beställa fler tvättbrickor. Om brickan skulle gå sönder eller sluta fungera är du välkommen till receptionen på Storgatan för att hämta ut en ny. Skulle du tappa bort brickan kostar en ny 250kronor. Om det skulle vara så att du glömmer brickan i tvättstugan kan du alltid kontakta fastighetsskötaren som kan komma och låsa upp dörren, enklast genom att ringa vår kundservice som kopplar dig vidare.

  Vänliga hälsningar,
 • Om jag tvättar 18-21, hur kan jag då nå någon....om jag skulle glömma brickan, eller den plösligt går sönder? Eller under helger?
  Mvh Mari Prieduls
 • Skulle någonting hända under helgen eller på kvällar kan du alltid nå våran jourtelefon som hjälper dig. Alternativt kan du kanske ta hjälp av en granne att komma in i tvättstugan om du har glömt brickan där.

  Vänliga hälsningar,
 • Eftersom jag bokat med min bricka kommer ingen annan in
 • Hej,

  Det har du rätt i, skulle du inte vilja ringa till jourtelefonen får du i så fall vänta in nästa tvättid. Men som sagt så kan du nå jourtelefonen kvällar och helger via numret till vår kundservice, 08-550 221 00.  

  Vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.