Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Tappar uppkoppling

Jag har Telia som leverantör och har anmält problemet 12/9, jag har gjort allt enligt er beskrivning och lite till och kan inte göra mer.
Enligt Telia kan inte era tekniker få tag i mig på mobilen, vilket är jättekonstigt, jag har varit tillgänglig varje dag i tre veckor och har inga missade samtal ?

Kommentarer

 • Hej Mariann,
  Du har agerat helt rätt!
  Jag har precis prata med vår driftavdelning och det stämmer som din tjänsteleverantör säger att de har försökt nå dig under tre tillfällen under dagen den 20/9.
  Det som då händer när vi inte kommer fram till slutkund är att vi återkopplar till tjänsteleverantören som har lämnat ärendet till oss och kontrollerar att vi har rätt telefonnummer. Din tjänsteleverantör har lämnat svar till oss igår den 30/9 att vi har rätt telefonnummer till dig och vi kommer därmed att göra ett försök med tre stycken samtal igen.
  När vi tar kontakt ringer vi från ett dolt telefonnummer, jag vet inte om det kan ha något att göra med hur samtal registreras som ett missat samtal eller inte men det kan vara bra att veta inför kommande samtal.

  Jag hoppas att vi ska nå varandra bättre den här gången och är ledsen att ditt ärende dragit ut på tiden!


  Hälsningar
 • Det är mycket märkligt, jag var tillgänglig hela dagen 20/9, alla andra som ringer kommer fram även Telia.
  Eftersom jag haft ärendet pågående från 12/9 har jag sett till att vara tillgänglig, det har ingenting med ”inget uppringnings id” att göra, undrar om de slår rätt nummer??
 • Hej,
  Ja det var märkligt, jag kan inte svara på varför det blev som det blev. Jag kan däremot titta en extra gång så att dina uppgifter i ärendet stämmer.
  Då vi på grund av gdpr inte får hantera kunduppgifter i det här forumet skickar jag ett mail på den mailadress som du har kopplat till den här tråden. Då kan du svara mig där och skicka över ditt telefonnummer så ska jag kontrollera med driftavdelningen igen.


  Hälsningar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.