Stambyte

Hej!

Jag har fått info om att det är stambyte inom snar framtid men på broschern som jag fått hem lyckas jag inte se när stambytet kommer att äga rum, allt jag vill vet datum som ni räknar att stambytet ska hålla på. Jag bor i Rödbloms gränd 43. Tacksam för snabb återkoppling.

MVH

Abeba

Kommentarer

 • Hej,

  Innan vi kan påbörja stambytet måste vi ha ett godkännande från hyresgästerna att vi får renovera hos dem. För att kunna sätta ett startdatum för stambytet behöver alltså alla medgivandeblanketter vara inlämnade till oss.

  Därför kan vi inte idag säga när det kommer att påbörjas. Vi har som ambition att arbetet ska kunna starta till hösten 2021, men något exakt datum kan vi med andra ord inte ge.

  Vänliga hälsningar,
 • För ett halvår sedan klagade en hyresgäst i Morkullan i Länstidningen på att det skulle bli stambyte och det är Pandemi. Man skulle få slåss om toa i källaren..Vad hände blir det stambyte inom nära framtid eller???
  Mvh Margaretha
 • Hej Margaretha,

  Tack för ditt meddelande.
  Hyresgästerna kommer inte att behöva använda toaletter i källare, istället kommer vi att tillhandahålla en tillfällig bostadslösning där toaletter finns tillgängliga för varje hyresgäst. Som det ser ut nu kommer stambytet att påbörjas till hösten 2021.

  Vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.