Till senaste kommentaren

Stadsnät - ingen fiberanslutning

Hej.
Jag bor på Fridshällsvägen 35 i Södertälje. Sedan i slutet av förra veckan har jag haft stora problem med inte fiberanslutning. Jag var i kontakt med min leverantör Tele2 som har felsökt och inte hittat något fel. Jag fick ett sms från dem i morse om att de har skickat ärendet vidare till er. Kan ni se att ni har ett pågående ärende och i så fall hur länge dröjer det innan det är åtgärdat.
Just nu har jag ingen uppkoppling överhuvudtaget,

Vänligen
Gabriel Bozyel
Gabriel Bozyel

Kommentarer

 • Hej Gabriel,

  Tack för din fråga. Vi förstår att ett avbrott påverkar vardagen och hanterar våra felanmälningar skyndsamt i den turordning ärendet inkom.
  Nina Nät
 • Hej.
  Jag är väldigt frustrerad och irriterad. Det har nu gått nästan en vecka sen strulet med min uppkoppling. Min tjänsteleverantör Tele2 har flera gånger varit i kontakt med Stadsnätet om problemet. Stadsnätet har varje gång svarat tjänsteleverantören om att felet är löst. Tele2 har i sin tur mailat mig om att felet är löst. Och varje gång så kvarstår felet. Mitt ärende bollas fram och tillbaka utan att felet är löst. Jag kräver att någon tekniker kommer till mig och undersöker fiberboxen eftersom den tappar fibersignalen hela tiden och jag tror att felet ligger där. Signalen dyker upp några minuter, jag har då uppkoppling, men sen försvinner den igen.
  Det är inte hållbart!

  Vänligen
  Gabriel Bozyel
 • Hej Gabriel,

  Först och främst så får vi be om ursäkt för dom störningar ni upplever via fibernätet samt att dina ärenden stängts innan funktion är verifierad. Självklart så vill vi hjälpa till men för att kunna göra det så behöver vi få lite information från dig. Vi skulle behöva veta vilken adress detta gäller, om det är en lägenhet så behöver vi även lägenhetsnumret.
  Om vi skulle behöva besöka fastigheten i samband med felsökningen, vem är det som vi kan kontakta ?

  Jag skicka ett separat mejl då vi behöver dina personuppgifter (GDPR) så återkom med svar på ovanstående så öppnar vi upp ett nytt ärende gällande detta.”

  Nina Nät

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.