Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur gör ni med snö på parkeringsplatser?

Hej!
Jag bor på Fornbacken 55.
Jag undrar om kommer någon ta hand om parkeringplatser vid Fornbacken 55?
Igår kunde jag inte köra ut från parkeringen p.g.av för mycket snö.
Kommer någon gräva snön idag under dagen? Eller?


Kommentarer

 • Hej Nadezhda,

  sedan årsskiftet sköter kommunen Telge Bostäders områden. Vi har under helgen, och fortsatt idag, löpande kontakt med kommunen för att få uppdateringar från områdena. Närmast portarna är det vi själva som snöröjer, i och med att maskinerna inte kommer åt där, så där skottar vi för hand. Det ska vara gjort idag i Fornbacken enligt den rapport jag fått. Jag har ännu inte fått veta hur det gått med parkeringarna men hoppas få svar inom kort.

  Snön har verkligen ställt till det för många, i och med att det kom mycket snö under kort tid har det jobbats på för fullt för att hinna med alla områden. Vill du läsa mer om snöröjningen och hur vi går tillväga finns det mer information här: https://www.telge.se/bostader/for-hyresgaster/bor-hos-oss/snorojning/.

  Vänlig hälsning,
 • Hej!
  Jab bor i fornbacken 47
  Jag undrar om man har en ledig parkering här
  Så jag kan hyra ut den!
  Tack
 • Hej Smidra,
  Om du är kontraktsinnehavaren av lägenheten behöver du logga in på ditt Mina Sidor-konto för att se om det finns några lediga parkeringsplatser i ditt område. När du är inloggad kan du även fylla i att du vill prenumerera på lediga parkeringsplatser, då får du ett mejl så fort det blir en ledig parkeringsplats i ditt område.

  Hälsningar,
 • Hej!
  Jag bor på Fronbacken 39
  jag undrar om ni kan hjälpa mig och hitta parkering nära mig?
  Tacksa för snabbt svar!

 • Hej Faten,
  Lediga parkeringsplatser publiceras på vår hemsida så du behöver logga in på ditt mina sidor-konto och skapa en intresseanmälan för parkeringsplats. Sedan kan du se om det finns någon ledig parkeringsplats att söka.

  Hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.