Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan någon ersätta mig vid lägenhetsvisning?

Hej.  Jag har blivit erbjuden en Lägenhets visning. Men jag jobbar den tiden och undrar om det är okej att min mamma eller flickvän kan gå istället för mig?

Kommentarer

 • Hej Glenn,
  Det går bra att någon annan går på visningen åt dig.

  Hälsningar,
 • Jag mitt heter halimo och Jag fick erbjudande lägenhet storgatan34 Jag är väldigt intressant och Jag har bra inkomst Tack
 • Hej Halimo,

  du behöver tacka ja till lägenheten via ditt Mina Sidor-konto. När svarsdatumet gått ut kommer vi kontakta personerna som tackat ja i turordning. Om du kommer på tur för lägenheten så kommer vi kontakta dig.

  Hälsningar,
 • Hej! Jag har varit på visning av en lägenhet och tackat ja. Hur lång tid efter visning får man besked om man fått lägenheten eller ej?                                                      

  Vänliga hälsningar Carola
 • Hej Carola,
  Handläggningstiden varierar beroende på vilken köplacering man hade till visningen, hur många som har tackat ja som är före i kön osv. Om du kommer på tur för lägenheten kommer vi att höra av oss men det är viktigt att dina intyg är uppladdade på Mina Sidor eller mejlade till intyg@telge.se om du inte redan lämnat in dem.

  Hälsningar,
 • Hej Mitt heter halilmo Jag är glädje visning Jag har bra inkomst mitt är xxx så Jätte intressant Jag fick många erbjudande Telge När Jag gjorde intressant anmälan fick Ingen besvarar från er
 • Hej Halimo,
  Har du varit på visning och tackat ja till lägenheten? I så fall kommer vi att kontakta dig om du blir aktuell för lägenheten.

  Hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.