Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Inga kanaler i analoga antennuttaget.

Hej!

För snart tre år sedan fick jag till min villa indraget fiberkabel och anslutning till Stadsnätet.

Killarna som då var här och anslöt fibern och monterade Noden… De frågade mig om jag även ville ha ett analogt antennuttag anslutet till Noden. Det var inte någon extrakostnad för det, så jag tackade ja till detta.

Jag har inte haft något behov av detta uttag hitintills, jag har ju bredband, tv via tv-box, och abonnemang hos Telenor.

Men nu har jag funderingar på att dra upp en antennkabel till ett gästhus som jag har på tomten, så att det där ska gå att se gratiskanalerna.

Jag testade med att ansluta en tv till det analoga tv-uttaget. Jag gjorde en kanalsökning, men det finns inga kanaler.

Jag har idag varit i kontakt med Telenor och i detta ärende. De säger att det analoga antennuttaget tillhör Stadsnätet, och det är Telge Nät som ska kontaktas.

 

Med vänliga hälsningar

/Pelle

Kommentarer

 • Hej Pelle,

  Det stämmer att det analoga antennuttaget tillhör Stadsnätet (Telge Nät), men det som kommer ur antennuttaget tillhör Telenor. Du får vara snäll och göra en felanmälan hos Telenor, som då felsöker varför du inte har några kanaler.

  Om inte felet kan åtgärdas av Telenor, så skickar de vidare din felanmälan till Telge Nät - som i så fall kommer ut och kollar om det är fel på själva antennuttaget. Vi behöver få en felanmälan från Telenor för att kunna agera i ärendet.

  Vänliga hälsningar


  Kicki Återvinning
 • Tack för snabbt svar!
  Ok, då ska jag kontakta Telenor igen.

  Mvh
  /Pelle
 • Nu har jag pratat med Telenor igen. De säger att de inte levererar tjänsten "analog tv-mottagning via antennuttaget" och till min adress.
  Vad gör jag nu då? Vem har rätt?
  /Pelle
 • Hej Pelle,

  Vi ska göra allt för att hjälpa dig, såklart. Jag mailar dig direkt, eftersom vi nu behöver dina kontaktuppgifter - och de tar vi inte i detta forum.

  Vänliga hälsningar

  Kicki Återvinning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.