Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur ställer jag mig i er bostadskö?

Hur ställer man sig i er bostadskö? Hur fungerar det?
Telge Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  roligt att du är intresserad av våra lägenheter. Så här gör du för att ställa dig i vår bostadskö:
  1. Registrera ett konto på Mina sidor. Du kan ställa dig i vår bostadskö när du fyllt 16 år men du behöver vara minst 18 år för att söka bostad hos oss.
  2. En bekräftelse skickas till dig via e-post. Klicka på den bifogade länken.
  3. Logga in på Mina sidor.
  4. Gå till fliken "Uthyrning".
  5. Fyll i alla uppgifter. Tryck på "Nästa".
  6. Fyll i din intresseanmälan. Tryck på "Nästa".
  7. När du ser att uppgifterna stämmer klickar du på "Spara". Nu är du registrerad och står i vår bostadskö och kan börja anmäla intresse för lediga bostäder.
  8. Du behöver uppdatera din intresseanmälan minst en (1) gång per år för att stå kvar i bostadskön.
  Här kan du läsa mer: Så här ställer du dig i vår bostadskö och söker bostad.

  Vänliga hälsningar,
  Anni

  Telge Kundservice
 • Hej,

  Mitt konto är sparad. kan jag stå på kö igen, tack
 • Hej Rasha,
  Vänligen kontakta uthyrningen på telefonnummer 08-550 221 00 eller mejla till uthyrningen@telge.se för att få information om hur länge ditt konto är spärrat.

  Hälsningar,

  Cecilia Bostäder
 • Hej!
  Jag försöker att spara mina uppgifter men kommer alltid besked att fel inträffade, även att alla mina uppgifter är rätt!!!
 • Hej Souhel,
  Vänligen kontakta kundservice på 0855022100 så hjälper vi dig på bästa sätt.


  Ghada Bostäder
 • Hej. Jag har bott i samma lägenhet i över 50 år och när jag flyttade in var vi 7 personer och i behov av en stor lägenhet. Nu bor vi två pensionärer i denna 4 rum och kök på 108 kvm. som kostar nästan 10 000 kronor.
  Vi är i kraftigt behov av en 2 rummare på markplan då vi båda som är över 70 år är handikappade och bor en trappa upp.
  Bostaden ligger i Västra Blombacka.   Vi har en inkomst på C:a 15000 kronor i månaden och fasta utgifter på C.a 11000 Kronor i månaden.
 • Hej Göte,

  det finns lite olika möjligheter. Ett alternativ är att göra ett eget byte om du/ni hittar någon att byta med. Då fungerar det så här:

  Eget bostadsbyte
  Två eller fler hyresgäster kan komma överens om att byta bostad med varandra. En ansökan, med angivande av ett tydligt och gott skäl till bytet, ska godkännas av oss innan bytet kan ske.

  Ytterligare en förutsättning är att den person som ska överta bostaden uppfyller våra hyreskrav. Både interna och externa hyresgäster som önskar ansöka om bostadsbyte ska ha bott i sin bostad i minst 1 år. Extern hyresgäst ska uppvisa hyresavtal hos sin nuvarande hyresvärd.

  Ett annat alternativ är att stå i vår bostadskö så att du/ni får erbjudanden när det finns lediga lägenheter i det/de områden ni är intresserade av. Här finns mer information om hur du/ni ställer er i kön om ni inte redan gör det: https://www.telge.se/bostader/hyr-av-oss/sa-funkar-det/

  Vänlig hälsning,
  Anni  Telge Kundservice
 • Hej jag kan inte ställa mej i bostadskö elektroniskt. Har försökt sedan förra året flera gånger men det går inte.Är inte minsta duktig digitalt och jag har inte något elektroniskt förutom e-mail är allt. Gått nu över 1år samtidigt som det varit pandemin så inte kunnat komma till er kontor.Kan det snälla göras på papper då eller personligen vid träff.Hur annars gå till väga
  Josef Alptekin
 • Hej hur kan jag snälla skriva in mej i bostadskö när saknar dom digitala verktygen.Har endast e-mail och jag kommer heller inte ha andra elektroniska verktyg inom snart.Har senaste året försökt flera gånger skriva in mej på bostadskön men ej lyckats. Går det möjligen att få papper skickade eller kan man kanske ses personligen för att göra det. Tacksam för svar
  Josef
 • Hej Josef,

  du kan registrera dig med lösenord istället för att använda digitalt bank-id. Då får du ett brev hem efter registrering med en återställningskod som du kan använda för att skapa ett lösenord. Här beskriver vi steg för steg hur du går till väga för att ställa dig i bostadskö: https://www.telge.se/bostader/hyr-av-oss/sa-har-gar-det-till/var-bostadsko/

  Om det ändå skulle uppstå problem med att registrera dig är du välkommen till receptionen på Storgatan 42. Där kan vi hjälpa dig med Mina sidor och att registrera dig i bostadskön.

  Vänliga hälsningar,
  Emmy Bostäder
 • Hej!
  Jag undrar hur långt tid måste kunden vänta för att få lägenheten hos er? och måste man stå i kö och samla poäng?
  Tack
  Taghred Safe
 • Hej Taghred,

  Det varierar hur länge en person behöver vänta för att få en lägenhet. Precis som du skriver så måste man stå i vår bostadskö och samla poäng för att kunna ansöka om lägenhet.

  Här kan du läsa om hur du ställer dig i kö och hur poängsystemet fungerar. Du ser också ungefär hur många poäng som behövs för att få lägenhet i olika områden. Vår bostadskö (telge.se)

  Vänliga hälsningar,
  Emmy Bostäder

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.