Driftstörning bredband/tv

Jag drabbades av driftstörning i min internetuppkoppling den 16/9 och felanmälde det till min tjänsteleverantör samma dag. Det skapade ett ärende till Telge nät den 20/9 och har ännu ej fått svar från fast det gått 4 dagar nu sedan anmälan från dem. Jag är den enda i mitt område som är drabbad mig veterligen och det är mycket upprörande med denna tystnad från er sida, ni anger att man skall felanmäla via tjänsteleverantör men ni svarar inte ens när de följer rutinerna som de ska. Hur skall jag som enskild kund komma vidare i detta?
Anders Kennerö Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anders,

  Tack för ditt inlägg.

  Gällande felanmälan så behöver du alltid kontakta den du har avtalet med i detta fall din tjänsteleverantör. Av dom ska du alltid få ett ärendenummer. När din tjänsteleverantör skickat en felanmälan till oss så hanterar vi detta i turordning. Åtgärdstiden varierar beroende på vad som orsakat störningen. När felet är åtgärdat återkopplar vi till din tjänsteleverantör som i sin tur ska kontakta dig.
  Nina Nät/Återvinning
 • Hej alla i Mölnbo som har TV via Stadsnätet. Undrar om fler har samma problem som jag. Kvällstid fryser bilden i intervaller på allt från 5-30 sekunder Dagtid fungerar det perfekt. Min tjänsteleverantör Tele2 misstänker att det beror på Stadsnätets kapacitet Bor på Skolvägen
  Göran K
 • Hej Göran,

  Ber om ursäkt för sen återkoppling.
  Vi hade ett problem från 31/10-2/11 som påverkade kapaciteten men detta var spritt och inte specifikt i Mölnbo.
  Det ska vara åtgärdat sedan 2/11.

  Har du fortfarande störningar ber jag dig kontakta din tjänsteleverantör.
  Nina Nät/Återvinning
 • Ständiga och skiftande problem. Men min leverantör Tele2 borde känna till och åtgärda. De har kontaktat mig flera gånger och påstår attt ni inte kan hitta beteckningen (individnumret på kundnoden i lägenheten. De kan heller inte hitta min lägenhet 0902 Tacksam för hjälp. Har inte haft fungerande TV mpttagnong i över en månad!!!
  Göran K
 • Hej Göran,

  Se senaste mejlet i din inkorg.
  Nina Nät/Återvinning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.