Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Dålig tv-bild

Hej
Jag får in väldigt dålig bild via min antenn, när jag vänder mig till Telenor som är min tjänsteleverantör så säger de att de inte kan hjälpa mig.
Hur ska jag göra?

Kommentarer

 • Hej Tomas,
  Det var tråkigt att höra att din bildkvalité inte är bra. Dock är det alltid via din valda tjänsteleverantör, där du är kund idag som felanmälan behöver göras.

  Vi på Telge Nät som äger och driftar Stadsnätet har i vår tur en relation till de tjänsteleverantörer som agerar i nätet och vi behöver få ett ärende med kunduppgifter skickat till oss för att vi ska kunna agera från vår sida.
  Jag får be dig kontakta din tjänsteleverantör igen och göra en felanmälan så ska vi titta på hur det ser ut hos dig så snart vi får in ärendet.


  Hälsningar
 • Men har inga tv-kanaler från min internet leverantör
  Det är dom fri kanaler jag vill ha via antenn 


 • Hej,
  Du som har tillgång till det analoga TV-utbudet har den leveransen via tjänsteleverantören Telenor, så det är via dem du behöver göra din felanmälan. Jag behöver be dig om att kontakta Telenor igen och göra din felanmälan för att vi ska kunna gå in i våra system och se hur det ser ut för dig, även när det gäller ditt analoga TV-utbud.
  Jag är ledsen för det krångel som det här har orsakat dig och hoppas att du kan göra din felanmälan den här gången.


  Hälsningar
 • Hej igen
  Tack för återkopplingen
  Men har ringt dom två gånger och får svaret att dom inte kan hjälpa till ??? Så vet inte riktigt vad jag kan göra mera
 • Hej,
  Det var tråkigt att höra. Jag ska försöka hjälpa dig genom att ta kontakt med Telenor på egen hand och höra var problemet ligger. Jag behöver då mer information från dig. På grund av gdpr kan vi inte ta den informationen i det här forumet och jag kommer därför att maila dig på den mailaadress som du har kopplat till den här dialogen.


  Hälsningar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.