Till senaste kommentaren

Hur fungerar det med visningar med anledning av coronaviruset/covid-19?

Håller ni fortfarande visningar av lägenheter trots läget med covid-19?
Anne digitala medier Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Generellt kommer vi att hyra ut lägenheter med hjälp av ritning istället för fysiska visningar framöver. Detta gör vi för att minska risken för spridning då många personer befinner sig på en liten yta. Information om detta finns vid varje lägenhetsannons på hemsidan.
  Anne digitala medier
 • Hur ska man få nyckel till lägenheten ska det vara via brev?

  Sandra yawanke
 • Nycklar hämtas och kvitteras ut hos oss på plats samma datum som ditt kontrakt börjar gälla. Handläggaren på uthyrningen ger dig besked om hur själva nyckelutlämningen går till.

  Cecilia
 • Det känns oseriöst att inte få ha sett lägenheten innan uthyrning. Självklart förstår jag det aktuella läget och risk för smittspridning men varför kan inte telge bostäder eller hyresgästen ta bilder av lägenheten som man får se. Det är ju intressant med fler saker än planritning. Till exempel tapetval och skåpsförvaring osv.
  Suelena Runsjö
 • Hej!

  Varför visar ni åtminstone inte foton på lägenheterna? Känns tråkigt att tacka ja till en lägenhet på ritning, vore ju superbra om man åtminstone kunde få nån känsla för hur det ser ut och är att bo där.
  Emily
 • Hej Suelena och Emily,

  eftersom ni båda ställer liknande frågor svarar jag i samma meddelande. Det ni föreslår är väldigt bra idéer och vi arbetar med att hitta olika lösningar på just detta. Självklart vore det bästa att ha bilder på alla lägenheter vi hyr ut. Det är som sagt ett pågående arbete och inom snar framtid hoppas vi kunna erbjuda bättre information om lägenheterna.

  Vänliga hälsningar,
  Emmy Bostäder

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.