Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur fungerar det med visningar med anledning av coronaviruset/covid-19?

Håller ni fortfarande visningar av lägenheter trots läget med covid-19?
Anne Kommunikation

Kommentarer

 • Generellt kommer vi att hyra ut lägenheter med hjälp av ritning istället för fysiska visningar framöver. Detta gör vi för att minska risken för spridning då många personer befinner sig på en liten yta. Information om detta finns vid varje lägenhetsannons på hemsidan.
  Anne Kommunikation
 • Hur ska man få nyckel till lägenheten ska det vara via brev?

 • Nycklar hämtas och kvitteras ut hos oss på plats samma datum som ditt kontrakt börjar gälla. Handläggaren på uthyrningen ger dig besked om hur själva nyckelutlämningen går till.

 • Det känns oseriöst att inte få ha sett lägenheten innan uthyrning. Självklart förstår jag det aktuella läget och risk för smittspridning men varför kan inte telge bostäder eller hyresgästen ta bilder av lägenheten som man får se. Det är ju intressant med fler saker än planritning. Till exempel tapetval och skåpsförvaring osv.
 • Hej!

  Varför visar ni åtminstone inte foton på lägenheterna? Känns tråkigt att tacka ja till en lägenhet på ritning, vore ju superbra om man åtminstone kunde få nån känsla för hur det ser ut och är att bo där.
 • Hej Suelena och Emily,

  eftersom ni båda ställer liknande frågor svarar jag i samma meddelande. Det ni föreslår är väldigt bra idéer och vi arbetar med att hitta olika lösningar på just detta. Självklart vore det bästa att ha bilder på alla lägenheter vi hyr ut. Det är som sagt ett pågående arbete och inom snar framtid hoppas vi kunna erbjuda bättre information om lägenheterna.

  Vänliga hälsningar,
 • Hej!
  Hur ser prognosen ut för visningar under hösten 2020? Kommer ni att öppna upp för visningar igen i någon form? Olika alternativ: Visningar med färre besökare (köplats 1-3), schemalagda visningar med en person åt gången, digitala visningar eller i alla fall bilder?
 • Hej Sandra,

  eftersom att vi fortfarande har en pågående pandemi är det svårt att säga när fysiska visningar blir aktuellt igen. Många hyresgäster är inte bekväma med att släppa in människor i sitt hem, och eftersom det är den befintliga hyresgästen som håller i visningen behöver vi respektera det.

  Jag tar vidare dina förslag på alternativa visningar till mina kollegor. Förhoppningsvis kan vi öppna upp för visningar snart igen, om inte annat är dina idéer goda.

  Vänliga hälsningar,
 • Hej som dom två andra har skriver så skulle bilder göra en del eftersom man ej kan få gå en visning. samt tycker jag ni kanske kan börja med att skriva antal kvadratmeter för varje Rum så man har en hum hur stora ytorna är i varje rum. Kanske blir lättare för en att veta typ vilka möbler man kan köpa
  Eller om man redan har möbler kanske dom man har är för stora för den lägenheten man söker till.
 • Hej Jamil,

  tack för dina idéer och tankar om hur vi kan förbättra våran uthyrning. Jag tar det vidare till mina kollegor som jobbar med uthyrningen.

  Vänliga hälsningar,
 • Nu när vi inte har en pandemi längre så borde ni väl komma igång med visningar igen. De är ju jättesvårt att tacka ja/nej när man inte vet vad man får. Man binder ju faktiskt upp sig på något som man inte har en aning om hur det ser ut.
  Majsan
 • Hej Majsan

  Vi har påbörjat visningar igen, när någon nu säger upp sin lägenhet så bokar vi in en visning av lägenheten.
  I publiceringstexten så framgår det om en lägenhet ej kommer att visas.

  Vänliga hälsningar
  Sandra Bostäder
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.