Till senaste kommentaren

Snöröjning i Brunnsängs centrum?

Kommentarer

 • Hej Rolf,

  kommunen sköter snöröjningen på platser som denna. Här finns kontaktuppgifter till dem: https://www.sodertalje.se/kommun-och-politik/kontaktcenter/ Om du vill kan annars jag skicka din bild och ditt meddelande vidare?

  Snön har verkligen ställt till det för många, i och med att det kom mycket snö under kort tid har det jobbats på för fullt för att hinna med alla områden. Vill du läsa mer om snöröjningen och vad som händer just nu finns mer information här: https://www.sodertalje.se/stad-och-trafik/trafik-och-gator/snorojning/

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier
 • Hej! Jag blir inte det minsta förvånad över att bli hänvisad till någon annan . Det är möjligt att kommunen sköter detta men det tillhör Brunsängs centrum och det är ju erat ansvar.
  Trappan på bilden är precis bredvid en handikapparkering och rent livsfarlig att gå i.
  Ingen snöröjning har utförts överhuvudtaget denna vinter. Hoppas du tar upp detta med den som snöröjer åt er.

  Mvh
  Rolf Reimertz
 • Hej Rolf,

  jag skrev i mitt svar till dig ovan att jag gärna tar ärendet vidare åt dig men jag ville fråga först om du ville göra så eller om du ville prata med kommunen själv. Jag sänder så klart ditt meddelande och din bild vidare till kommunen nu när jag vet att du vill ha det så. Tack för att du meddelar oss om problemet och jag hoppas att det ska fungera bättre framöver.

  Vänlig hälsning,
  Anni Digitala medier

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.