bredband

Hej,

Varför har alla stora bredbandsleverantörer (Telenor Tele2 Telia) som högst 100mb hastighet till Köpmangatan 1 Södertälje?

Mvh

Matthijs Centen

Kommentarer

 • Hej Matthijs,

  Tack för din fråga.
  Telia har högre hastigheter som ska fungera i hela Södertälje kommun. Du kan läsa mer om det här https://www.telge.se/stadsnatet/jag-ar-ansluten/

  Nina Nät
 • Jag kollade på vår adress o

 • Jag kollade precis på vår adress

 • Hej Matthijs,

  Ok jag förstår. Telia har precis utökat sitt utbud i vårt fibernät så frågan är om det är så pass nytt att dom inte hunnit med att uppdatera sitt eget. Har du möjlighet så kontakta dom så ska jag göra det jag kan från Telge Näts sida. Återkom när du fått ett svar.
  Nina Nät
 • Jag tycker att det är väldigt konstigt, vi är kund hos Telenor o vi hade föra året högra hastighet men nu ha dem sagt att de hade ner graderat deras hastighet pga Stadsnät, o vad de tyckte var konstigt. Så varför kan dem inta ha högra hastighet? Det vill jag veta, för att der stå på telge hemsida '' Telge Näts stadsnät är ett öppet nät – det är fritt för tjänsteleverantörerna att leverera sina tjänster och fritt för dig att beställa det du vill ha och behöver. Ett öppet nät skapar konkurrensfrihet som i sin tur höjer kraven på prestanda och pressar priserna på marknaden''. Men nu kan bara två  leverantör lervara högra hastighet då 100mb
 • Hej Matthijs,

  Tyvärr kan jag inte svara på din fråga då tjänsteleverantörerna själva bestämmer över sitt eget utbud och pris. Har du förbättringsförslag eller synpunkter så ber jag dig istället kontakta deras kundservice.
  Nina Nät
 • Hej Matthijs,

  Jag kunde inte släppa din fråga så jag grävde lite och fick detta till svar.

  Det ska absolut gå att aktivera en högre tjänst än 100Mbps på adressen.
  Tjänsterna är inte låsta per område från vår sida, om leverantören erbjuder tjänster upp till 1000Mbps som dom har möjlighet till så ska det absolut kunna aktiveras på adressen.
  Har leverantören problem med att aktivera en högre tjänst så får dom gärna kontakta oss för det ska absolut vara möjligt.

  Nina Nät
 • Hej,

  Tack jag tänkte redan att ringa dem idag.

  Tack för din tid o allt.

  Mvh

  Matthijs Centen
 • Hej,

  Tack själv och hoppas att det löser sig!
  Nina Nät

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.