Bostadsannonser

Angående TB:s bostadsannonser: Jag undrar varför det fotas hos hyresgästen som ska flytta ut? I vissa fall tycker jag inte att det varit ok att lägga ut, t.ex. har hyresgästen själv kommit med på bilden eller att det varit lite rörigt. Jag tycker inte det ska fotas under tiden en hyresgäst bor kvar p.g.a. integritetsskäl. Hur ställer sig TB till detta?

Kommentarer

 • Hej
  Under pandemin har vi inte haft några fysiska visningar av lägenheterna, fram tills för ett par månader har vi hyrt ut lägenheter osedda. Det har i sig skapat problem både för Telge Bostäder men mest för hyresgästen som har förväntat sig en annan planering, färger etc..
  Därför fattade vi beslutet om att fotografera i lägenheten så att intressenten åtminstående kan bilda sig en uppfattning om hur lägenheten är planerad, vilka färger som finns och i vilket vädersträck lägenheten ligger.

  Innan vi kommer och fotograferar har den befintliga hyresgästen fått information om att de ska fotograferas och man ombeds plocka undan sina saker samt att personliga tillhörigheter såsom foton inte är synliga på bilden.

  Vi är medvetna om att bilderna ibland inte håller måttet men har ändå fattat beslutet att det är bättre med bilder oavsett än att det inte finns några. Vi kommer dock att arbeta på att förbättra rutinen när det gäller detta.

  Lena Bostäder

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.