Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Borttagna sopsortering/sopstationer/grovsoprum?

Hej! Jag har länge funderat på hur man har tänkt när...i t.ex Grusåsen...man tagit bort sopsorteringsstationer etc?
När jag flyttade tillbaka till Grusåsen 1997 så fanns det 2 sopsorteringsstationer och ett antal grovsoprum. Senare 1 sopsorteringsstation. Funkade jättebra. Nu är allt det borttaget och man är hänvisad till Telge återvinning. Jag har p.g.a lite olika skäl ingen som helst möjlighet att ta mig till någon av de 2 Telge återvinningar som finns och i Grusåsen bor rätt många äldre hyresgäster som inte heller kan ta sig till ev. Telge återvinning?! Vad ska vi som inte alls har möjlighet att få iväg lite större 'sopor ' göra? Ska vi ställa ut grejorna utanför porten och hoppas på att nån av tb's fastighetsskötare plockar bort skiten?
Jag har sett att det finns en sortering/grovsopbil som åker runt och tar hand om sånt men av någon anledning stannar till i Rosenlund men inte Grusåsen? Grusåsen ligger ju obetydligt närmare Telge återvinning än Rosenlund?
Det visar ju på en inte allt större begåvning att det är så här!
Med hopp om svar /Pelle

Kommentarer

  • Hej Pelle,

    Jag förstår att du är upprörd över detta. Det är hyresvärdarna som ansvarar för sopstationer och grovsoprum i områdena, så jag får be dig att ta denna fråga med din hyresvärd istället. Föreslå att de beställer en container för era grovsopor.

    Vänliga hälsningar
    Kicki Återvinning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.